• Hakkımızda
  • İletişim / Künye
  • Media Kit
Otomobil Zevki
Advertisement
  • Anasayfa
  • Haberler
  • Otomobil
  • Ticari
  • Motor Sporları
  • Oto Test
  • Otomobil Fuarı
  • Elektrikli
  • Kampanyalar
  • Otomobil Fiyatları
No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Haberler
  • Otomobil
  • Ticari
  • Motor Sporları
  • Oto Test
  • Otomobil Fuarı
  • Elektrikli
  • Kampanyalar
  • Otomobil Fiyatları
No Result
View All Result
Otomobil Zevki
No Result
View All Result
Home Haberler

Mercedes-Benz Türk İstanbul Autoshow 2017’de Görücüye Çıkıyor

by editor
17 Nisan 2017
in Haberler, Otomobil
0 0
0
Mercedes-Benz Türk İstanbul Autoshow 2017’de Görücüye Çıkıyor
Share on FacebookShare on Twitter

 Mercedes-Benz E-Serisi Coupé ve All-Terrain modelleri Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow 2017’de görücüye çıkıyor

  • Mercedes-Benz Türk, kompakt sınıftan SUV’lara kadar hemen her sınıftaki otomobilleriyle arater aldığı İstanbul Autoshow 2017 fuarında Mercedes-Benz E-Serisi Coupé ve All-Terrain modellerini Türkiye’de ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunacak.
  • Mercedes-Benz’in orta sınıf SUV segmentinde ilk kez prizden şarj edilebilen hibrit özelliğini sunduğu GLC 350 e 4MATIC modeli, İstanbul Autoshow 2017’de önemli bir yenilik olarak öne çıkacak.
  • Mercedes-Benz’in görkemli standında geleceğin otomobilleri de tanıtılacak. Marka, 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan Vision Mercedes-Maybach 6 konsept otomobili ile geleceğin ipuçlarını şimdiden veriyor.
  • 2017 yılı itibariyle Mercedes-Benz Türk’ün tüm otomobillerinde sunduğu uzaktan erişim hizmeti Mercedes me connect uygulaması, İstanbul Autoshow 2017 kapsamında düzenlenecek özel aktiviteler ile deneyimlenebilecek.

Mercedes-Benz-E-Serisi-All-Terrain

Mercedes-Benz Türk, 21 – 30 Nisan 2017 tarihlerinde otomobil severleri bir araya getirecek Istanbul Autoshow’da 12. holdeki geniş standında kompakt sınıftan geniş hacimli SUV’lara, geleneksel sedan otomobillerden coupé’lere, çevre dostu hibrit otomobillerden performans standartlarını belirleyen Mercedes-AMG modellerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile yer alacak.

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé ve All-Terrain modelleri ilk kez İstanbul Autoshow 2017’de!

Etkileyici coupé gövde orantıları, heyecan uyandıran tasarım ve uzun yol konforu sunan dört kişilik yaşam alanıyla yeni E-Serisi Coupé ve arazi sürüşü odaklı tasarım detaylarıyla güçlü ve sağlam bir sürüş sunan yeni E-Serisi All-Terrain’in Türkiye lansmanları, İstanbul Autoshow 2017’de gerçekleşecek.

Yeni E-Serisi Coupé, kapsamlı akıllı telefon entegrasyonu, geniş ekranlı dijital kokpit ve isteğe bağlı olarak kısmi otonom sürüş imkânı sunan yeni sürüş destek sistemleri de dahil E-Serisi ailesinin sahip olduğu bütün gelişmiş elektronik sistemleri de bünyesinde barındırıyor.

Station wagon otomobillerin pes ettiği yollarda, yerden yüksek yapısı ve standart olarak sunulan sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ile Mercedes-Benz E-Serisi All-Terrain ise sorunsuz bir şekilde yoluna devam ediyor.

Mercedes-Benz’in orta sınıf SUV segmentindeki ilk prizden şarj edilebilen hibrit otomobili: GLC 350 e 4MATIC

Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC, orta sınıf SUV olarak konumlandırılan ve Mercedes-Benz’in bu segmentteki elektrikli sürüş özelliğine sahip ilk modeli olarak markanın tutkunlarının beğenisine sunuluyor. GLC 350 e 4MATIC, tüm Mercedes-Benz modellerinde olduğu gibi üstün güvenlik, son teknoloji sürüş yardımcı sistemleri ve dinamik tasarım gibi özelliklerinin yanı sıra çevre dostu motoru ile de öne çıkıyor. Konfordan ödün vermeden atak ve sportif bir sürüşü beraberinde getiren otomobil, 320 BG (235 kW) toplam sistem gücüyle 0’dan saatte 100 km hıza sadece 5,9 saniyede hızlanabiliyor ve 235 km/sa maksimum hıza ulaşabiliyor. Dinamik karakterli SUV, 59-64 g CO2/km karma emisyon değeriyle sınıfının en iyi değerine imza atıyor.

Mercedes-Benz-GLC-350-e-4MATIC

Vision Mercedes-Maybach 6 ile geleceğin otomobil konsepti

2016 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Mercedes-Maybach Vision 6, İstanbul Autoshow 2017’de önemli bir yenilik olarak sergilenecek. Aero-Coupé’nin görkemli zamanlarına gönderme yapan 2+2 kişilik otomobil, bu geleneği geleceğe taşıyor. Klasik tasarım öğelerini abartılı bir şekilde yeniden yorumlayan coupe, aynı zamanda Mercedes-Benz’in tasarımdaki “duyusal yalınlık” felsefesine sadık kalıyor. Yaklaşık 6 metre uzunluğa sahip olan Vision Mercedes-Maybach 6, bir elektrikli otomobil olarak tasarlandı. Elektrikli motor 750 BG (550 kW) güç üretirken aracın altına gizlenen ince bataryalar 500 km’lik bir menzil sağlıyor.

Mercedes me connect ile otomobiliniz hep cebinizde

Türkiye’de tüm Mercedes-Benz otomobillerde 2017 yılı itibarıyla sunulmaya başlanan Mercedes me connect hizmetleri ile akıllı telefonlar ve tabletlerden artık araç sahiplerinin otomobillerine uzaktan erişimi mümkün oluyor. Standart sunulan servisler kapsamında 2017 model tüm otomobillerde Mercedes-Benz acil çağrı sistemi, bakım yönetimi, uzaktan arıza teşhisi, kaza yönetimi ve arıza yönetimi hizmetlerinden süresiz yararlanılıyor. Standart olarak sunulan Remote Online hizmetleri sayesinde ise uzaktan merkezi kilit kontrolü, uzaktan araç durumuna erişim, ilave ısıtıcının programlanması, park edilmiş konum bilgisi, araç takibi ve coğrafi sınırlandırma hizmetlerinden ilk 3 yıl ücretsiz olarak yararlanılabiliyor. Remote Online donanımına ek olarak 360o kameralı park yardımcısı ve KEYLESS-GO donanımlı yeni E-Serisi otomobiller ise araç dışından park etme yardımcısı hizmetinden ilk üç yıl ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Mercedes-Benz Türk,  tam 18 farklı modeli ile İstanbul Autoshow 2017’de yer alacak. Sergilenecek otomobiller:

Adsız

#MercedesBenz, #MercedesBenzESerisi, #AllTerrain, #mercedes

Tags: AllTerrainmercedesMercedesBenzMercedesBenzESerisi
Previous Post

Peugeot, Yeni Peugeot 5008 ve Yeni Peugeot Traveller ile İstanbul Auto Show 2017’de

Next Post

New York Otomobil Fuarı_Infınıtı Qx80 Monograph: Lüks Otomobil Tasarımında Gelinen Son Nokta

editor

Next Post
New York Otomobil Fuarı_Infınıtı Qx80 Monograph: Lüks Otomobil Tasarımında Gelinen Son Nokta

New York Otomobil Fuarı_Infınıtı Qx80 Monograph: Lüks Otomobil Tasarımında Gelinen Son Nokta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

Yeni Fiat Grande Panda Türkiye’de: Elektrikli, Şık ve Sürdürülebilir

Yeni Fiat Grande Panda Türkiye’de: Elektrikli, Şık ve Sürdürülebilir

15 Ekim 2025
Otomotiv Sanayii Derneği, 2025’in İlk 9 Aylık Verilerini Açıkladı!

Otomotiv Sanayii Derneği, 2025’in İlk 9 Aylık Verilerini Açıkladı!

13 Ekim 2025
Borlease, İş Ortaklarıyla İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi – Filo Kiralamada Güçlü İş Birliği Dönemi

Borlease, İş Ortaklarıyla İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi – Filo Kiralamada Güçlü İş Birliği Dönemi

10 Ekim 2025
Tofaş Satış Sonrası Hizmetler’den Aşınan Mekanik Parçalarda Avantajlı Değişim Fırsatları!

Tofaş Satış Sonrası Hizmetler’den Aşınan Mekanik Parçalarda Avantajlı Değişim Fırsatları!

2 Ekim 2025
Otomobil Zevki

İstmag Magazin Grubu (IMG) yenilikçi, vizyon sahibi, çağdaş firmaların iç ve dış tanıtımını yapan, yayıncılıkta çok deneyimli bir ekiple çeşitli sektörlerde yayın yapan bir yayın grubudur.

Takip Et...

  • Hakkımızda
  • İletişim / Künye
  • Media Kit

© 2025 Otomobil Zevki This website is made by IMG - İstmag Magazin Gazetecilik

No Result
View All Result

© 2025 Otomobil Zevki This website is made by IMG - İstmag Magazin Gazetecilik

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In